UU Lolland - Ungdommens uddannelsesvejledning

HVAD KAN DIN VEJLEDER HJÆLPE MED?

Alle unge under 25 år kan få vejledning

Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) Lolland har vejledningsansvaret for unge i grundskolerne og 10. klasserne i Lolland Kommune, samt unge op til 25 år, der ikke er i gang med en ungdomsuddannelse. Vi vejleder alle unge under 25 år, også hvis du er under uddannelse.

___

Din uu-vejleder kan hjælpe dig når du er i tvivl

Er du i tvivl om hvilken uddannelse du skal tage? Overvejer du at droppe ud af dit nuværende studie? Kontakt din UU-vejleder, så kan I sammen se på dine udfordringer og muligheder, og finde en løsning.

___

Få støtte til at gennemføre din uddannelse

Står du overfor udfordringer på din uddannelse, eller den uddannelse du gerne vil tage? Du har mange muligheder for at få støtte og vejledning i løbet af dit uddannelsesforløb, både på din skole og hos din UU-vejleder. Kontakt os og lad os finde ud af, hvordan dit forløb kan optimeres efter dine behov.

___

Få overblik over optagelseskrav og tilmelding

Din UU-vejleder kan hjælpe dig med at undersøge hvilke krav, der er på den uddannelse du gerne vil tage. Samt hvordan du kvalificerer dig til optagelse. Din vejleder kan også hjælpe med selve ansøgningen.

“Vejledning giver ro og tryghed, så man tænker "Det her virker faktisk overskueligt"”
Find din vejleder Alle unge har en vejleder, som kan hjælpe og rådgive, når der skal vælges uddannelse. Find din vejleder her eller kontakt os på 54 67 71 64, så hjælper vi dig videre til din vejleder.
Find din vejleder